Logo CAWP
plik svg - godło

Harmonogramu zajęć merytorycznych realizowanych w ramach projektu pn. „Kształtowanie liderów transformacji - uczelnia rozwoju kompetencji”

03.03.2025

FERS.01.05-IP.08-0324/23:

Rodzaj wsparcia

Data udzielania wsparcia

Godziny udzielania wsparcia

Miejsce realizacji

studia podyplomowe „Gleboznawstwo, gleboznawcza klasyfikacja gruntów i kartografia gleb 2024 – 2025”

październik 2024 – wrzesień 2025

-

Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa – Państwowy Instytut Badawczy w Puławach

realizacja zajęć na zmodyfikowanych  programach kształcenia na Kierunkach:
- Technologia żywności i żywienie człowieka

- Dietetyka,
- Browarnictwo i słodownictwo

Zajęci realizowane w drugim semestrze studiów tj. od 26 lutego 2025 roku do 30 września 2025 roku:

- technologia żywności i żywienie człowieka:
Chemia organiczna;
Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności

- browarnictwo i słodownictwo:

Chemia organiczna


- dietetyka:

Chemia organiczna

 

według rozkładu zajęć poszczególnych kierunków

Wydział Technologii Żywności,
ul. Balicka 122, Kraków

zajęcia wyrównawcze z chemii organicznej

1 grupa:
10.03.2025
24.03.2025

2 grupa:
13.03.2025
27.03.2025

3 grupa:
12.03.2025
26.03.2025

4 grupa:
14.03.2025
28.03.2025


17.00 – 17.45
17.00 – 18.30


10.00 – 10.45
10.00 – 11.30


9.00 – 9.45
9.00 – 10.30


13.30 – 14.15
13.30 – 15.00

Wydział Technologii Żywności,
ul. Balicka 122, Kraków

zajęcia wyrównawcze z fizyki

Odnawialne Źródła Energii i Gospodarka Odpadami (1 grupa):
06.03.2025
13.03.2025
20.03.2025
27.03.2025
03.04.2025
10.04.2025
17.04.2025

13:15 – 14:45

Wydział Inżynierii Produkcji i Energetyki

ul. Balicka 116 B, 30-149 Kraków

spotkania informacyjne w szkołach ponadpodstawowych

11.03.2025

10:00 – 13:00

Zespół Szkół Małopolska Szkoła Gościnności w Myślenicach

kurs z kardiologii weterynaryjnej (moduł: Cardiology I)

28.06.2025 r. – 02.07.2025 r.

-

Palma de Mallorca

 

#FunduszeEuropejskie